http://www.hostelaminovisad.rs/wp-content/uploads/2017/04/IMG_4379-HDR-1.jpg
http://www.hostelaminovisad.rs/wp-content/uploads/2017/04/IMG_4442-HDR-1.jpg
http://www.hostelaminovisad.rs/wp-content/uploads/2017/04/IMG_4391-HDR-1.jpg
http://www.hostelaminovisad.rs/wp-content/uploads/2017/04/IMG_4385-HDR-1.jpg
Želite li posetiti Novi Sad poslovno ili sa prijateljima, porodicom, nekom posebnom osobom Hostel Ami je pravo mesto za vas.

Hostel Ami Vam nudi lep i udoban boravak u samom središtu Novog Sada u najvećem, urbanom i moderno dizajniranom hostelu otvorenom 0-24h. Ovde se možete opustiti, spavati i odmarati na čistoj posteljini, istuširati se, surfovati po internetu, uživati u šoljici kafe i upoznati ekipu iz celog sveta a da u isto vreme uživate u prihvatljivim cenama, koje vam štede novac za zabavu.

Hostel je smešten u centru grada blizu svih znamenitosti, samo nekoliko minuta hoda od glavnog trga (Miletićev trg), železničke i autobuske stanice. U neposrednoj blizini Hostela nalazi se Novosadski sajam, muzeji, galerije, kafići, barovi i restorani. Ova savršena lokacija pružiće vam priliku da vidite sve što Novi Sad ima da ponudi.

Hostel raspolaže sa 5 apartmana koji imaju sopstveno kupatilo, kao i 2, 3, 5-krevetnim sobama sa zejedničkim kupatilom, što ukupno čini raspoloživost od 40 kreveta. Dok apartmani nude mir i tišinu za goste željne odmora, višekrevetne sobe i velike zajedničke prostorije su idealne za druženje i upoznavanje novih ljudi iz svih delova sveta.

RECENZIJE I KOMENTARI


Molimo Vas da nam na mejl hostelaminovisad@gmail.com pošaljete Vaše utiske nakon boravka u našem hostelu, HVALA!

Please check your short code, no records available.

PARKING


U dvorištu Hostela Ami za goste obezbeđen je besplatan parking. Sve što je potrebno jeste da uz rezervaciju sobe proverite da li ima slobodnih mesta za vaše vozilo.

AERODROM


Ukoliko vam je potrebno, uz nadoknadu mi vam nudimo i uslugu prevoza sa i do Beogradskog aerodroma Nikola Tesla koji je udaljen 79.7 km.

WIFI


Besplatan WiFi dostupan je u celom hostelu, besprekorna čistoća i naše ljubazno osoblje su samo jedan deo vrhunske usluge koju vam nudimo.

PRIJEM GOSTIJU


Prijem gostiju se vrši od 14-00h, a sobe se napuštaju najkasnije do 12h. Osim u slučaju ako je dogovoreno unapred drugo vreme ulaska/izlaska.
Ne čekajte ni trenutka više, rezervišite odmah i dopustite nam da vam omogućimo luksuzno odsedanje jednako onom u hotelima i to za cenu i domaći ugođaj koji pruža hostel AMI Novi Sad!

Hostel Ami Novi Sad
Assign a menu in the Right Menu options.